FRAGT 39 KR. - FRI FRAGT OVER 400 KR. 2-4 DAGES LEVERINGSTID.

Hvem er vi?

Vi er Kathrine og Charlotte - hvorfra vores navn KatCha også stammer. Vi er to veninder, der begge har gået med en drøm om at åbne en webshop, og da vi begge har en stor passion for smykker, var det i dette univers, vi begyndte at undersøge diverse muligheder. 

- Vi har brugt rigtig meget tid på at finde de rette leverandører, da det er vigtigt for os som en lille opstartsvirksomhed, at vi kan leve op til alle krav der nu måtte være i forhold til allergier mm.  

Vi har begge en årelang baggrund i servicefaget - Kathrine er uddannet kosmetiker og Charlotte er uddannet salgsassistent, så vi er slet ikke i tvivl om, at det at drive en webshop ville ligge lige til højrebenet for sådan nogle som os. 

Vores lille univers er bygget på diversitet, så vi håber, vi rammer de fleste af jer kunder på smag, pris og, vigtigst af alt, kvalitet for pengene. Derfor vil der også løbende komme flere spændende produkter til i takt med, at vi vokser som virksomhed. Dette er kun starten på vores rejse, så det vil betyde enormt meget, hvis I vil dele jeres oplevelser med os, og eventuelle ønsker I måtte have til fremtidige indkøb.  

Vi glæder os til at servicere jer!