FORVENDT LÆNGERE BEHANDLINGSTID & LEVERING I PÅSKEN. FRAGT 39 KR. - FRI FRAGT OVER 400 KR. 2-4 DAGES LEVERINGSTID.

Handelsbetingelser hos Katcha ApS


Generelle oplysninger


Katcha ApS

Jægersprisvej 42

9000 Aalborg

CVR nr.: 43469231


Priser

Hos Katcha ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer og eventuelle fejl i priserne.


Betaling

Katcha ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Anyday, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper. 


Levering

Katcha ApS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 12:00 samme dag, ordre her efter sendes næstfølgende hverdag. Der leveres varer alle ugens hverdage og din vare vil typisk blive leveret 3-5 hverdage efter bestillingen. Vi tager forbehold for udsolgte varer, og ekstra leveringstid må påregnes travle perioder, såsom Black Friday, Jul mm. 

Når vi sender din pakke afsted vil du modtage en mail med Track & Trace nummer, så du kan følge med i hvor din pakke befinder sig. Vi gør opmærksom på , at du som kunde har det fulde ansvar for, at angive den korrekte leveringsadresse og at du henter pakken i tide. Såfremt dette ikke overholdes forholder vi os retten til, at fakturere kunden for eventuelle omkostninger, der måtte komme i henhold til genlevering.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriserne er fra 35 kr. og varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.


Farver & Nuancer

Der tages forbehold for farveforskelle mellem farver på billederne og varens faktiske farver. Dog stemmer farverne godt overens fra billederne og virkeligheden.


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen, eller hvor der ikke er blevet taget hensyn til plejning af smykket. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Katcha ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.


Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Katcha ApS

Jægersprisvej 42

9000 Aalborg

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.


Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.


Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag hvor du modtager ordren, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men som leveres enkelt vis eller af flere omgange.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest kl. 12:00 efter købet, og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal sendes pr. mail på hej@katcha.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret, og derefter vil der blive sendt en returseddel til din e-mail adresse. Varen skal sendes tilbage til: 

Katcha ApS

Jægersprisvej 42

9000 Aalborg


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer ansvaret for varen fra det tidspunkt for varens levering og til at, vi har modtaget ordren retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Varens stand ved returnering

Varen skal være intakt og i original emballage. Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen på uden egentlig at tage den i brug.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes dårlig håndtering af varen. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.


Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:


Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt


Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Katcha ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.


Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk


Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: